Kontaktiraj nas

Tel: + 86-592-5782488

Faks: + 86-592-5664223

Mob: +8615606003688

E-mail: tjd@xmyuzhou.com

Dodajte: Br.318. South Tongji Road, Jimei District, Sjamen City, Fujian, Kina

Dom > O nama

Xiamen Universal Electronic Co, Ltd je profesionalna fabrika fokusirana na proizvodnju vrhunskih mehaničkih i električnih i elektronskih komponenata proizvoda u Kini. Posle više od 10 godina razvoja, uspješno smo prešli iz jedne male fabrike u jedan od vodećih dobavljača na terenu.

Naši visokokvalitetni i izdržljivi proizvodi, kao što su: motori kotrljajućih vrata, cijevni motori, mikro prekidači, taktni prekidači, relejni releji, sigurnosni releji, signalni releji, svi favorizuju kupci na domaćem i međunarodnom tržištu.

Xiamen Universal Electronic Co, Ltd se nalazi u kineskom prelepom primorskom gradu - Xiamen. Kao globalni dobavljač u Mehaničkim i električnim i elektroničkim komponentama proizvoda, Xiamen Universal je kreirati dodatnu vrijednost za kupce širom svijeta.


Xiamen Universal Electronic Co, Ltd Proizvodi uključuju sledeće:

1, Motori za kotrljajuća vrata

2, Tubular Motors

3, Mikro prekidači, taktni prekidači

4, relejni releji, releji za pričvršćivanje, signalni releji


Mi isporučujemo mehaničke i električne i elektronske komponente proizvoda širom sveta širokom spektru kompanija širom sveta, od velikih multinacionalnih organizacija do malih pojedinačnih kompanija.


Motori Rolling Door se široko koriste u trgovačkim centrima, hotelima, skladištima, garažama, pos i telekomunikacijama, bankama, prodavnicama, fabrikama i otvaranju i zatvaranju rolo vrata drugih objekata.

Rolling Door Motor Application.jpg

Tubularni motori se široko koriste u roletnama, ekranima, venecijanskim žaluzinama, nadstrešnicama itd.

Tubular Motor Application.jpg

Mikro prekidači se široko koriste u kućnom aparatu, elektronskoj opremi, automatskoj mašini, komunikacionoj opremi, automobilskom elektronu, aparatu i instrumentu električnog pokretnog alata itd .; Taktni prekidač se široko koristi u telekomunikacijama, potrošačkoj elektronici, medicinskim, audio / vizuelnim, testiranjem i instrumentima tržišta.

Micro Switch Application.jpg

Releji se široko koriste u kućnim aparatima: pećnice, klima uređaji, mašine za pranje veša, kuhinjske nape, kuhinjski asortiman, UPS, auto alarmni sistem, predefinisani merač energije; AMR sistem; Električna telekomunikacija, automatsko upravljanje, kontrola svetlosti i tako dalje.

Relay Application.jpg

Uvek osećamo da je svaki uspeh naše kompanije direktno povezan sa kvalitetom proizvoda koje nudimo. Ispunjavaju zahteve najvišeg kvaliteta kao što su propisane u ISO9001: 2008 smernicama i naš strogi sistem kontrole kvaliteta.

Certificate格式.jpg

ISO certificate(001).jpg

Hydraulic Press Machine.jpg

Micro Switch Assembly Machine.jpg

Micro Switch Riveting Machine.jpg